
ВСИЧКИ ЛЕВКЕМИИ
Един от основните причинители на рака на гърдата и всички левкемии са канцерогените в храните, които консумираме всеки ден. Лекарите ще ви измерят холестерола или мазнините, но не и канцерогените и токсините, вероятно защото мислят, че такова просто нещо като храната не може да е причина за такава „сложна” болест като рака!?! Медицината и науката разбира се знаят за тях, но не правят почти нищо по въпроса.
Не знаят нито колко са
нито кои са
нито как да ги измерват
нито къде е опасната граница на натрупване.
Има обаче един сигурен признак, който може да ни предупреди, че сме в опасност и сме натрупали много канцерогени. При жените това е появата на гинекологични проблеми, породени от отслабването на имунната система, което канцерогените причиняват. В такъв случай организмът не може да се справи с вредните микроорганизми, които причиняват тези неразположения, и така симптомите обикновено не затихват, а се увеличават, стават все по-драматични и ако не вземем мерки рано или късно причиняват рак на гърдата или матката.
Защо?
Известно е, че и напълно здравите организми непрекъснато произвеждат незначителен брой ракови клетки, които имунната система иначе унищожава. Когато тази система все повече отслабва и левкоцитите (белите кръвни клетки) в нея непрекъснато намаляват се стига до точката, където те не могат да се справят дори и с този малък брой ракови клетки и тогава започва процес на неудържимо нарастване на тези клетки, т.е. поява на рак.
Как да вземем мерки, т.е.как да се изчистим от канцерогените? Няма такива медикаменти, които да ги изчистват, само си давате парите, поддавайки се на агресивната реклама. Единственият начин да изчистим организма си е да го оставим сам да ги изхвърли, ако не го „зареждаме” с нови, а те основно са в:
1. На първо място в МАРГАРИНА, който съдържа 11 опасни оцветители, „размазватели”, консерванти, лепила, киселини, емулгатори, минерални соли, овкусители и т.н.
Три (3) от тях са канцерогенни (ракообразуващи), а останалите осем (8) - само отровни.
Всички български майонези (без млечните), пасти, торти и някои от кашкавалите съдържат маргарин. Има производители на кашкавал, които отнемат естественото съдържание на масло в млякото и за по-евтино (само за производителя разбира се) влагат маргарин. По мои изследвания безопасни са кашкавалите на „Родопчанка”, „Маджаров”, „Стара планина”, „Домлян”.
2. ПЪРЖЕНИТЕ ХРАНИ, защото при пържене се образуват двата най-опасни канцерогени:
Е541 Sodium aluminium phosphate натриево алуминиев фосфат
E385 Calcium disodium EDTA (емулгатор).
Всички чипсове, снаксове от рода на „Зрънчо” са пържени.
3. ПУШЕНИТЕ ХРАНИ, защото при опушване при приготвянето на животински и други продукти на скара или огън се получава опасния канцероген:
E132 Бензопирин (всички шпекови салами са пушени)
Дори при успешно лечение на появила се вече болест рецидивите са неизбежни, ако не променим хранителния си режим. Това е наглед елементарна, но със сигурност животоспасяваща мярка!
'НЕСКА НЕМА НАЛЪМ!(КРАСНЬI ШАПОКЛЯК)
Шведски учени: Искате ли да живеете по-д...